Sterilizator za bočice i dude

Sterilizator, po mnogima sasvim nepotrebna stvar, a po meni jedna od najvažnijih kada je u pitanju higijena Vašeg djeteta, a samim time i njegovo zdravlje. Sterilizator je odlična stvar za održavanje čistoće bočica i duda, a održavanjem čistoće štitite Vaše dijete od infekcija i bolesti.

S obzirom da se moje oboje djece opredijelilo za bočice marke Tommee Tippee, njihov sterilizator bio je logičan izbor.






Korištenje sterilizatora, osim što je dobro za Vaše dijete, jednostavno je i praktično. Nakon što bočice operete ručno i isperete pod tekućom vodom, samo ih umetnete u sterilizator, dolijete vode i upalite aparat. Nakon određenog vremena, ovisno o količini vode koju ste ulijali, Vaše bočice biti će čiste i spremne. Ja se držim uputa i redovno ulijevam 80 ml vode te postupak traje oko 5 minuta. U sterilizator odjednom stane 6 većih bočica na donji dio, dok na gornji možete kombinirati manje bočice, dude od bočica i dude varalice. Raspored u sterilizatoru možete slagati sami u skladu sa Vašim trenutnim potrebama. Što se tiče obruča od duda, njih ne stavljam u sterilizator već samo operem i stavim na sušilo za bočice.

Ako se odlučite za kupovinu, sterilizator sa slike kupljen je u Baby Centru po cijeni od 500 kn. U kompletu sa njime dobiti ćete i jednu dudu varalicu iste marke, četku za pranje bočica te hvataljku za vađenje bočica iz sterilizatora. Kod nas je sterilizator svakodnevno nekoliko puta u upotrebi i mi smo njime istinski zadovoljni.


Do čitanja ;)



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica