Spremnik za pelene

S obzirom da se poduži period od bebina rođenja veže uz pelene, odlaganje istih velika je stavka u roditeljskoj svakodnevici. Postoji varijanta odlaganja pelena u vrećice za pelene ili pak odlaganje istih u poseban spremnik. Mi smo se odlučili kupiti spremnik za pelene smatrajući ga jednostavnijom, praktičnijom i higijenski prihvatljivijom opcijom kada je u pitanju naš dom. Kupili smo spremnik marke Tommee Tippee sa donje slike.


 
O samome spremniku… 

Unutar spremnika nalazi se kazeta sa višeslojnom antibakterijskom folijom u koju se pelena odloži, okrene siva ručkica (koju možete vidjeti na drugoj gornjoj slici) te se tako svaka pelena namota u vlastiti sloj folije što spriječava širenje neugodnih mirisa. 



 


Zahvaljujući ovome sistemu kada praznite spremnik ne morate se bojati da ćete doći u kontakt sa neželjenim sadržajem ili pak da će se miris iskorištenih pelena širiti Vašim domom. U spremnik stane 28 pelena, a samo pražnjenje brzo je i jednostavno. Nakon što otvorite spremnik sadržaj samo istresete u kantu za smeće u Vašem dvorištu ukoliko živite u kući ili ga prebacite u crnu vreću za smeće i bacite u kontejner ukoliko živite u zgradi. 

Još jedna prednost Tommee Tippee spremnika je ta da je sasvim jednostavan svojim izgledom te se vrlo lako prilagodi svakoj prostoriji neovisno o stilu uređenja. Od nedavno postoje još dvije opcije kada je u pitanju boja spremnika, mint zelena i roza, tako da sada možete birati između tri boje ovisno o vlastitim preferencijama.
 







Ukoliko se odlučite za kupovinu trenutno najpovoljniju ponudu možete naći na linku https://www.pharmashop.hr po cijeni od 248 kn dok smo mi svoj spremnik kupili u Mulleru, doduše prije 2 godine, po cijeni od 300 kn. Kazetice možete naći na istome linku po cijeni od 79 kn, a kupiti ih još možete i u trgovinama Bubamara i Muller. 


Do čitanja ;)












Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica