Drvene ekološke didaktičke igračke


Ovim postom ispričati ću Vam jednu prekrasnu priču. Ja osobno obožavam ovakve priče… I mame :)

Jednoj mladoj mami, a ja je imam čast zvati svojom dragom prijateljicom, rođenjem prvog sina rodila se i ideja o ekološkim igračkama. Kao i svaka mama željela je samo najbolje za svoga sina te je u toj silnoj želji da se njen sinčić igra sa provjerenim, kvalitetnim, ekološkim, didaktičkim i ljubavlju izrađenim igračkama, odlučila sama krenuti u akciju. Kako ta mlada mama uz titulu profesorice pedagogije specijalizirane za područje predškolske pedagogije ima i supruga sa zlatnim rukama, pokrenula je malenu privatnu proizvodnju ekoloških igračaka.  Danas, nekoliko godina kasnije proizvodnja izvrsno napreduje, asortiman igračaka svako malo dobije pojačanje, a i ova kreativna obitelj u međuvemenu je postala bogatija za još jednog malog ljubitelja drvenih igračaka.


























O samoj izradi...


Igračke su prije svega rađene sa puno truda i ljubavi. Tome svjedoči činjenica da je svaka od igračaka izrađena u potpunosti ručno. Važno je naglasiti i da se za izradu svih igračaka koristi drvo lipe, jedino drvo koje je potpuno netoksično, meko i podatno te je stoga potpuno sigurno za djecu koja svijet istražuju ponajprije osjetilom okusa. Svaka igračka nakon rezanja odabranog oblika pažljivo je brušena tako da svaki rub bude zaobljen kako bi ista bila potpuno sigurna za Vaše dijete te kako bi ono moglo bezbrižno uživati u igri. I na samome kraju procesa izrade, svaka igračka bojana je bojom za dječje igračke na bazi vode koja posjeduje certifikat ISO 14001. 




























Ukoliko Vam se svidjela priča i igračke iz posta, te se slažete da će ove igračke od lipovine biti najbolji i najsigurniji prijatelji Vašeg djeteta, učinite slijedeće: 

1. posjetite i lajkajte stranicu na Facebooku “Bilo jednom jedno stablo“
2. posjetite web stranicu http://drveneigrackelipa.blogspot.hr 

ili se direktno obratite mami Gorani na mail pedagog.anante@gmail.com kako bi svome mališanu osigurali vlastiti primjerak :)


Do čitanja ;)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica