Dječje papučice

Pravilna obuća vrlo je važna stavka u zdravom razvoju djeteta. Dijete treba kvalitetnu i udobnu obuću kako po vani, tako i po doma. Kvalitetne papučice, u kojima dijete provodi većinu svoga vremena, pogotovo u ove hladne dane, jednostavno su “must have”.

Mi smo već godinama vjerni brendu dr. Luigi i trenutno se ovako nosimo :)





Dr. Luigi medicinska je obuća izrađena od prirodnih materijala (tekstil, pamuk, prirodna koža) s potplatom od poliuretana. Svi navedeni materijali su ekološki prihvatljivi po standardima Europske unije. Dr. Luigi obuća mekana je i lagana, a najvažnije od svega-anatomski je oblikovana. Elastični, poliuretanski potplat pak se prilagođava svakom stopalu i omogućuje nesmetano kretanje Vašem djetetu.




Dostupno je nekoliko modela koji su prikazani na gornjim slikama. Kao što vidite, možete birati između čičak varijante, varijante sa zatvaračem te “slip on” varijante. Isto tako možete birati i između nekoliko boja (roze, crvene, svjetlo plave, tamno plave, svjetlo smeđe i tamno smeđe). Svi navedeni modeli dostupni su u poslovnicama Farmacie po redovnoj cijeni od 125 kn, a trenutno su na popustu i cijena im iznosi 105 kn.


Do čitanja ;)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica