Jumperoo

U moru igračaka i pomagala koje se nude na tržištu teško je izdvojiti najbolju ili najposebniju, ali Fisher Price Rainforest Jumperoo definitivno je visoko na ljestvici. Radi se o dječjoj mini igraonici koja je svojim izgledom najsličnija hodalici no nije tako omražena među fizijatrima. Vrlo važno za znati po pitanju korištenja ove igračke jest da dijete mora imati navršenih 6 mjeseci starosti kako bi je moglo koristiti bez ikakvih opasnosti po njegovo zdravlje odnosno zdravlje njegove kralježnice. Isto tako važno je da dijete samostalno drži glavu. Ukoliko Vaše dijete ne zadovoljava oba navedena uvjeta, nikako ga nemojte stavljati u Jumperoo. Ukoliko pak Vaše dijete zadovoljava navedene uvjete, stavite ga u Jumperoo i provesti će se kao nikada do sada ;)





Naš sin je ooooobožavao svoj Jumperoo. Iako sam mu ja, za svaki slučaj, limitirala korištenje na pola sata i najviše dva puta dnevno, to je vrijeme uvijek iskoristio do maksimuma. Obožavao je skakati i istovremeno pokušavati dohvatiti brojne igračke koje su mu se nalazile iznad glave ili pak pritiskati gumbiće i slušati razne zvukove dok bezbrižno skakuće. Sjedalo je iznimno udobno, potpora za leđa seže visoko do vrata, a pregršt boja izaziva posebno zanimanje za sve sastavne dijelove Jumperooa. Navlaka sa sjedala lako se skida i pere u perilici, a ostatak Jumperooa prebriše vlažnom maramicom. Imala sam namjeru sama snimiti video da Vam dočaram tu posebnu igračku koja je kod nas bila pun pogodak, ali nisam nikako uspjela uhvatiti 2 minute tišine pa bacite oko na ovaj kratki video da dobijete uvid u mogućnosti ove super igračke:

Fisher Price Rainforest Jumperoo


Još jedna važna stavka za naglasiti je da Jumperoo ima 3 stupnja visine pa ga Vaše dijete može koristiti dokle god mu bude zanimljivo. Naša curka od dvije godine ga je bez problema koristila paralelno sa bratom. Konstrukcija je metalna i jako je čvrsta pa nema mjesta za brigu kada je sigurnost u pitanju.

Nažalost svoj Fisher Price Rainforest Jumperoo ne možete kupiti u Hrvatskoj. Mi smo svoj naručili preko Amazona i zajedno sa poštarinom platili 1500 kn.


Do čitanja ;)



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica