Dječja kolica - Stokke Scoot

Ukoliko tražite kolica za svoju bebu, a niste pobornik masivnih i teških izdanja, ili pak Vam se jednostavno ne uklapaju u budžet, Stokke Scoot pravo su riješenje za Vas. Lagana, okretna, praktična, atraktivna, kvalitetna... Ovo su samo neke od karakteristika koje krase ovaj model Stokke kolica.




Kao i svi Stokke proizvodi, ova kolica prije svega su oličenje kvalitete. Svojom praktičnoću olakšati će Vam svakodnevicu, a da pritom ne pati udobnost Vašeg mališana. Vizualno su vrlo atraktivna, a pritom nude i široku paletu boja kojima ih možete dodatno personalizirati. Kao i za ostale modele Stokke kolica, i za ovaj model odstupni su summer kitovi (u 3 boje) te zimska vreća u svim bojama tkanine.






Predlažem da pogledate kratki video da dobijete bolju vizualnu predodžbu:

Stokke Scoot - kratki uvid


Mi smo Stokke Scoot kupili kao druga kolica i koristili u situacijama kada se i naše starije dijete htjelo voziti u kolicima jer bi manje tada bilo u prvim kolicima, Stokke Xplory. No znalo je biti i obratno. Jedina razlika između Scoota i ostalih modela jest broj položaja. Naime Stokke Scoot kolica imaju samo 2 položaja, ležeći i sjedeći. Kada je u pitanju naša kćer, nju to nije nimalo smetalo. Ili je sjedila i pratila okolinu vozeći se ili je u trenu zaspala i tokom cijele vožnje spavala. Situacija s našim sinom bila je potpuno drugačija što je rezultiralo činjenicom da ih on nije baš preferirao. On od prvoga dana voli krenuti u šetnju u sjedećem položaju, kada se umori voli odmoriti u poluležećem položaju i tako se polako uljuljati u san i tek kada zaspi dobijemo zeleno svjetlo za spuštanje u ležeći položaj. Ali moje mišljenje je da ako se dijete od rođenja navikne na ovaj izbor položaja mislim da neće biti nikakvih problema. Odlična karakteristika ovog modela je ta da se sjedalo može okretati u oba smjera ovisno o želji malenog putnika, da se iz sjedećeg položaja u ležeći spušta pomoću dva klika, da je ručka kolica produživa pa se može lako prilagoditi visini onoga koji ih vozi, a najveća prednost ovog modela (barem meni) jest velika košara za stvari u koju Vam stane sve što poželite. Kada je u pitanju sklapanje kolica, možete ih sklopiti jednom rukom dok u drugoj držite dijete (isprobano), a sklope se u malu kocku pa lako stanu u svaki prtljažnik, čak i ispod nogu u automobilu.





Ukoliko se odlučite za Stokke Scoot kolica možda nećete voziti najluksuzniji model istoimene tvrtke, ali zasigurno nećete sresti još 20 mama tokom Vaše šetnje koje će imati kolica kao Vi, kao što će biti slučaj ako se odučite za model Xplory, Crusi ili pak Trailz. Svoja Scoot kolica možete kupiti u trgovini Magic Baby, po cijeni od 4 649,90 kn. Navedena cijena odnosi se na noviji, poboljšani model Scoot V2. Stariji model, koji mi imamo više nije u prodaji. Na donjoj slici možete vidjeti koja su poboljšanja došla sa novim modelom.





Do čitanja ;)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica