Igračke Tiny Love

Ovaj post započela bih jednim dobronamjernim savjetom. Ukoliko ste trudnice i imate vremena za istraživanje, sastavite listu želja i proslijedite Vašim bližnjima kada Vas upitaju što biste željeli za svoju bebu. Uz sve proizvode i pomagala koja su Vam za dijete uistinu potrebna, ne treba Vam još i hrpa nepotrebnih stvari sa kojima nemate gdje, a ni kome proslijediti. Tema ovog posta, igračka Tiny Love, bila je na mome popisu i nisam pogriješila. Ubrzo nakon rođenja kćeri stigla je kao poklon od bliske prijateljice, dok je naš sin svoju dobio od Sv. Nikole (čitaj bake i djeda) i kao i seka obožavao je duži vremenski period.

Naši klinci od prvoga dana obožavaju vožnju, ali na dužim putovanjima ipak im treba nešto da ih malo zabavi i olakša "mirovanje”. Ova igračka idealna je za to. Krasi je pregršt boja i materijala, a osim vizualne privlačnosti nudi i istraživanje prstićima koje će dijete, pogotovo u ranijoj dobi, obožavati. Pčelice i ogledalo se skidaju, a cvjetić vrti ako potegnete ručkicu. Kod nas se pokazala multifunkcionalnom te je osim u automobilu također našla svoje mjesto na kolicima, stolici za hranjenje, putnome krevetiću, kinderbetu i vrtiću za igru.



Svoju igračku možete kupiti u trgovini Magic Baby po cijeni od 229,90 kn. Evo i link da budete sigurni:

Tiny Love

Osim ove Tiny Love multifunkcionalne igračke toplo Vam preporučam i njihove igračke na klip. Mi smo ih imali sve do i jedne i oboje su ih obožavali. Super su praktične jer se samo zakače za što god poželite ili ih jednostavno dijete samo uzme u ruku. Kako ih većina, uz svoje šarenilo, ima i vibraciju uz potezanje mališani će je odmah zavoljeti. Njih isto tako možete kupiti u trgovini Magic Baby, ali i u svim trgovačkim lancima, a cijena im je izuzetno prihvatljiva i kreće se od 50 do 75 kn.




Uživajte u igranju :)



Do čitanja ;)



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Kišobran kolica (Maclaren)

Fresco bloom stolica