Kišobran kolica (Maclaren)



Maclaren. Kratko i jasno. Najpoznatija svjetska marka kišobran kolica, a i ja osobno sam svjedočila da je tome tako. Najlakša, najpraktičnija, najjednostavnija i najatraktivnija kolica koja ćete naći.

Maclaren ima nekoliko modela (Globetrotter, Volo, Triumph, Quest, Techno) od kojih bi Vam ja najviše preporučila model Quest. Svi modeli zadovoljavaju i najviše kriterije, ali meni osobno je prevladao Quest kod odabira jer je prilagođen za bebu od rođenja, ima dužu potporu za noge i najviše varijanti na biranje kada je dizajn u pitanju.

Iako su to kolica koja najčešće možete vidjeti u gradu, ako slučajno niste s njima upoznati ili ih želite pobliže upoznati, bacite oko na video Maclaren Quest

Sklapanje kolica možete izvršiti jednom rukom i to u samo 5 sekundi. Jednom kada su kolica sklopljena zauzimaju malo mjesta i možete ih spremiti gdje god želite. Stanu i u najmanji prtljažnik, a ako Vam je prtljažnik pun, bez problema ćete ih staviti i u Vaš automobil.


Težina samih kolica je oko 6 kilograma što Vam omogućuje vrlo lako manipuliranje. Imaju ručku na konstrukciji koja Vam omogućava lakši prijenos kolica, a s njima ćete dobiti i traku koju možete instalirati na kolica i pomoću koje možete kolica nositi na ramenu ako su Vam ruke zauzete ili ako primjerice živite u zgradi bez lifta.

Što se tiče navlake za sjedalo, svaka je periva u perilici i skida se otkopčavanjem drukera. Materijal je izuzetno izdržljiv i proizveden da bi prkosio različitim vremenskim uvjetima pa tako ni češće pranje neće na njima ostaviti puno traga.

Brojne dizajnerske kuće osvarile su suradnju sa tvrtkom Maclaren tokom njihove duge povijesti, a u zadnje vrijeme je to sve popularnije pa tako svako malo možete vidjeti najavu za novi model kao rezultat neke suradnje. Meni osobno su Burberry i Juicy Couture najbolji rezultati takvih suradnja, ali nažalost nisam se uspjela dočepati nijednog primjerka jer se u trenu rasprodaju.








Mi smo imali Maclaren Black Majesty za našu kćer i Maclaren Quest Denim za našeg sina te Maclaren Twin Triumph Denim dupla kolica za  oboje.





Iako smo sa modelom Black Majesty bili u potpunosti zadovojni, sa modelom Denim smo ipak bili zadovoljniji. Traper je savršen za flekice :) Prvotna kolica većinom su bila crne boje pa se tako svaka fleka vidjela iz aviona, dok se na traperu gotovo nista nije vidjelo. Isto tako, s obzirom da je riječ o traperu, za očekivati je da bude tvrd no tome nije ni približno tako. Još jedan plus Denim modela bio je podesivi sun canopy, odnosno dao se spustiti niže nego na Black Majesty modelu, gotovo bi pokrio cijela kolica. Naša kolica sa nama su proputovala pola svijeta i sa njima imamo prekrasna iskustva.

Ako se odlučite za kupovinu svog primjerka koristiti će Vam sljedeće informacije. Kćeri smo kolica kupili u Magic Babyju po cijeni od 2199,90 kn, a sinu u trgovini Neonato po cijeni 2299,90 kn. Što se tiče Twin Triumph modela, on će dobiti svoj post, ali isto smo ih kupili u trgovini Magic Baby.

Kao što sam spomenula na početku, Maclaren su najprodavanija kolica na tržištu, pa ih tako možete sresti svagdje te ako ih želite personalizirati to možete učiniti brojnim linerima iz Maclaren kolekcije ili čak sašiti neki po svome ukusu. Ja kćeri nisam uzimala liner jer nisam vidjela potrebe, dok sinu jesam jer sam bila malo pametnija. Denim liner, koji je savršeno išao uz kolica te se na prvu stopio sa njima i uopće nije vidio, puno je doprinjeo mekoći ležaja. Kupila sam ga u Magic Babyju po cijeni od 349,90 kn. Postoje i brojne opcije dodatne opreme pa tako još možete kupiti Maclaren torbu za kolica, čašu, pokrivalo za noge te suncobran.


Do čitanja ;)





Primjedbe

  1. Poštovana, krasna kolica, ali ipak ne stanu u svaki prtljažnik. Toyota Aygo prtljažnik je manji od kolica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštovana mama, hvala Vam na komentaru! Svaka informacija je dobrodošla.
      Uskoro post o kolicima koje sam nedavno isprobala, kupila i svakodnevno koristim, a sigurno stanu i u Toyotu Aygo. Pratite blog ;)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Dječja mast

Fresco bloom stolica